Ilmoittautuminen

Kongressiosallistumismaksu sisältää luennot, materiaalit, ohjelmaan merkityt lounaat ja kahvit sekä ensimmäisen illan tervetulotilaisuuden. Kongressi-illallinen on erikseen maksullinen.

Hinnat:

HUOM! Edullisemman ilmoittautumisen aikaa on jatkettu 22.3. asti!

22.3. asti 23.3.2017 alkaen
Osallistuja 325 eur 425 eur
Opiskelija/eläkeläinen* 140 eur 240 eur
1 päivän osallistuja, normaalihinta 200 eur  250 eur
1 päivän osallistuja, opiskelija 90 eur  120 eur
Kongressi-illallinen 50 eur  50 eur

*Opiskelija-/eläkeläiskortti/todistus esitettävä kongressiin saavuttaessa. Myös jatko-opiskelijat pääsevät opiskelijahintaan.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE
Klikkaamalla yllä olevaa linkkiä pääset täyttämään sähköisen ilmoittautumislomakkeen. Voit ilmoittaa vain itsesi tai tehdä ryhmäilmoittautumisen, mikäli esim. haluat useamman henkilön laskutettavan samalla laskulla.

Maksutavat
1. PDF-lasku: saat laskun heti ilmoittautumisen jälkeen vahvistuksen yhteydessä. Lasku lähetetään myös sähköpostiisi. Laskusta ei peritä laskutuslisää.
2. Verkkopankkimaksu: järjestelmä ohjaa sinut suoraan valitsemaasi verkkopankkiin maksamaan. Maksuun lisätään maksutapalisä 5 eur.
3. Verkkolasku: jos sinulla on verkkolaskutusosoite, voidaan sinulle toimittaa verkkolasku. Maksuun lisätään maksutapalisä 2,5 eur.
Huom. Kongressiosallistumismaksut ovat alvittomia.

Vahvistus

Ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistuksen sähköpostiisi. Voit myös muokata ilmoittautumistasi  (paitsi maksullisia valintoja) muokkauslinkin kautta.
Jos et saa vahvistusta tai sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteyttä: info@aboaservices.fi


Ilmoittautumisen peruminen
Ilmoittautumisen peruminen tulee tehdä kirjallisesti Kongressitoimistoon (info@aboaservices.fi) 28.4.2017 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen maksuja ei palauteta. Kaikista palautetuista osallistumismaksuista pidätetään 50 euron käsittelymaksu.